Bij de aanschaf van een SilverFit systeem kun je ervoor kiezen om een serviceovereenkomst af te sluiten. Wij vertellen je graag meer over de voordelen.

Software update 

Ieder jaar verschijnt er een software update met nieuwe oefeningen en ontwikkelingen voor meerdere SilverFit systemen. Deze ontwikkelingen zijn gebaseerd op wensen, ideeën en feedback die wij ontvangen tijdens onze deelname aan overleg met KNGF, testsessies bij onze klanten en van deelnemers aan onze SilverFit evenementen. Bij iedere update bieden wij, indien gewenst, een training op locatie aan om de nieuwe mogelijkheden van het systeem aan jou en jouw collega’s uit te leggen. 

Support 

Je kunt altijd gebruik maken van onze telefonische helpdesk. Onze supportmedewerkers zullen u bijstaan bij uw technische vragen. Een leensysteem behoort tot de mogelijkheden. 

Hardware

Wanneer er een upgrade van de hardware nodig is, dan krijg je hiervan tijdig een melding. Een reden voor een upgrade kan een verouderde computer zijn of een gebrek aan opslagruimte om nieuwe software functionaliteiten optimaal te kunnen benutten. De ver- vangen onderdelen hebben altijd 1 jaar garantie. 

We vervangen hardware als deze defect is. De kostprijs van de nieuwe hardware wordt in rekening gebracht. Uiteraard doen we dit altijd in overleg. Indien nodig krijg je vervan- gende hardware te leen. Op de vervangen onderdelen is altijd 1 jaar garantie van toepassing. 

SilverFit evenementen 

Jouw collega’s kunnen kosteloos deelnemen aan onze gebruikersbijeenkomsten en trainingsmiddagen (normaal € 135,- p.p.). Een overzicht vind je hier. Onderzoekers en zorgprofessionals uit het vakgebied geven tijdens een gebruikersbijeenkomst presentaties die gerelateerd zijn aan interessante zorgthema’s. Daarnaast geven we praktische workshops waarin je samen met collega’s van andere zorgorganisaties aan de slag gaat met een casus. Tevens kun je al onze systemen uitproberen en feedback geven. Jouw feedback nemen we mee in de verdere ontwikkeling van onze systemen. Bij de trainingsmiddagen staan thema’s centraal, zoals het belang van bewegen uitleggen aan anderen, de inzet van onze systemen bij valpreventie of de implementatie op uw afdeling. Een keer per jaar is een evenement voor 3 punten geaccrediteerd voor fysiotherapeuten bij het KNGF. 

Training bij jullie op locatie 

Geaccrediteerde training - min. 8 deelnemers 

Jouw collega’s kunnen jaarlijks kosteloos een geaccrediteerde training (3 punten voor fysiotherapeuten bij het KNGF) bij jullie op locatie inplannen (normaal € 135,- p.p.). Dit is een verdiepende training voor fysiotherapeuten, waarin het wetenschappelijk belang van bewegen en de SilverFit 3D centraal staat. Medewerkers in andere functies met of zonder ervaring met andere SilverFit systemen zijn zeer welkom, maar fysiotherapie is de insteek. Afhankelijk van de deelnemers en de interesse komen ook de andere SilverFit systemen en SilverFit service aan bod. 

Motivatie- of familiebijeenkomst 

Jouw collega’s kunnen SilverFit verzoeken om een training, motivatie- of familiebijeenkomst met als doel nieuwe medewerkers, stagiaires, familie, mantelzorgers of vrijwilligers te betrekken bij de inzet van de SilverFit systemen. Dit kan zelfs leiden tot een toename van vrijwilligers en meer bezoek van familie. Je geeft hen toegang tot laagdrempelige, zinvolle activiteiten om met bewoners te ondernemen. Een andere tip is om een stagiaire de ver- te geven voor de inzet van een SilverFit systeem, bewoners te motiveren en intern kennis te delen. 

Neem voor meer informatie alsjeblieft contact met ons op. De informatie op deze pagina is ook beschikbaar als pdf.