Gemma Meijer, Coördinator Welzijn, deelt haar ervaringen met de SilverFit Alois bij ZZGzorggroep, locatie Wollewei in Nijmegen.

Gemma merkt dat de mooie rustige vormgeving en langzame beelden de aandacht van bewoners vasthoudt. Ook vindt Gemma de combinatie van actieve en passieve activiteiten op de SilverFit Alois heel fijn. De activiteiten die activeren worden vooral gebruikt door de fysiotherapeut die het systeem gebruikt om met bewoners te oefenen, terwijl de passieve activiteiten de woonbegeleider de gelegenheid biedt om bewoners een activiteit te bieden terwijl de woonbegeleider zelf weg moet om een andere bewoner te verzorgen.

Eindeloos plezier

De SilverFit Alois biedt een grote diversiteit aan beweeg- en gezelschapsactiviteiten om geluksmomenten te creëren voor bewoners van geriatrische woonzorgcentra en de VG sector. We verwijzen we je graag naar een overzicht.

Software updates & Training

De software van de SilverFit systemen wordt door ons team voortdurend verbeterd op basis van de wensen en ideeën van onze klanten. Software updates zijn opgenomen in een serviceovereenkomst. Bij iedere software update bieden wij indien gewenst een training aan om de nieuwe mogelijkheden en functionaliteiten van het systeem uit te leggen en eventuele vragen over de werking te beantwoorden.

Interesse?

SilverFit is bereikbaar en levert ook tijdens de coronacrisis op gepaste wijze in overleg met de locatie. Liever eerst een kosteloze demonstratie, neem contact met ons op om de (online) mogelijkheden te bespreken.